Stoelen met maatwerk mogelijkheden

Waarom stoelen van Amide

Kwaliteit 

Goede kwaliteit en zitcomfort: het is mogelijk om de zitting in verschillende soorten polyether uit te voeren. U kunt zelf bepalen of u zacht wilt zitten of liever wat harder. 

Duurzaamheid 

Doordat onze stoelen een stalen frame als basis hebben en we koudschuim in de zitting gebruiken, zijn de stoelen niet alleen sterk, maar ook duurzaam. Hierdoor zijn de stoelen uitermate geschikt voor herstoffering en kunt u weer jaren vooruit. Bovendien is dit beter voor het milieu en uw budget. 

Zitcomfort 

Al onze stoelen hebben een comfortabele, actieve zit. Het is mogelijk om de zitting uit te voeren in verschillende kwaliteiten. Voor lange mensen hebben we een stoel die 2,5 cm hoger is waardoor u net wat prettiger zit. Andersom kan ook: wij kunnen de stoelen ook verlagen.

Maatwerk 

Onze klanten kunnen hun ideale stoel zelf samenstellen. Doordat wij geen beperkingen hebben met betrekking tot stof, leer of kunstleer is het mogelijk de stoelen een eigen uitstraling te geven. Door de stoelpoten aan te passen ontstaat iedere keer een unieke, persoonlijke combinatie. Zo kunt u uw eigen huisstijl doorvoeren, hetzelfde product inzetten voor verschillende afdelingen en steeds een andere uitstraling creëren, maar toch uniformiteit behouden. 

Grote collectie meubelstoffen

Onze stoelen kunnen in stof, leer of kunstleer gestoffeerd worden: wij hebben een uitgebreide collectie maar u kunt zelf ook uw eigen voorkeur aanvragen, zonder meerprijs. Wij vinden het belangrijk om flexibel te zijn en zullen u helpen de meest geschikte stoffering te kiezen voor elke omgeving en toepassing. 

Speciaal voor U

Wij leveren maatwerk, ieder stoel is handwerk en wordt met zorg gemaakt. Onze kwaliteit is constant en u kunt rekenen op een goede afwerking. Door de ruime keuze is iedere levering uniek en persoonlijk. U zult niet snel ergens anders hetzelfde product tegen komen. 

Betrouwbaar 

Wij hebben een snelle levertijd en houden ons aan de gemaakte afspraken. Wij leveren binnen 2 tot 4 weken en komen altijd onze afspraken na. Zoals het hoort.