Stoelen met maatwerk mogelijkheden

Kantoor- en Vergaderstoelen

 

Vergaderstoelen

De armstoel met hoge rug is zeker favoriet als het gaat om een vergaderstoel. Uitgevoerd in een mooie leersoort is het ook een prachtige vergaderstoel. Meestal wordt deze stoel ook met wielen besteld. We hebben verschillende soorten wielen, maar standaard zitten er goede bureaustoel wielen onder omdat deze het meest praktisch zijn… en het sterkst.


Aan een stevige houten tafel of juist aan een strakke, hoogglans gelakte tafel. Met de juiste stoffering en het juiste onderstel creëert u de gewenste uitstraling. Aan het zitcomfort ligt het niet: dat is goed. Ook als je wat langer bent. Wij hebben vergaderstoelen met twee zithoogtes.

Standaard zijn de vergaderstoelen verkrijgbaar met een RVS onderstel maar zijn ook te krijgen in epoxy.

Ook hier geldt: maximale flexibiliteit bij het uitkiezen van de gewenste stoffering én in iedere prijsklasse. Dus ook als het wel mooi moet zijn, maar ook budgetvriendelijk.

 

Vergaderstoel met wielen

Nogmaals, er is veel mogelijk. Belangrijk is dat u het juiste wiel bij de juiste ondergrond bestelt. Daarover adviseren wij graag. Het is overigens wel zo, dat na verloop van tijd, de bureaustoel wielen vervangen dienen te worden, afhankelijk van de ondergrond: op een harde vloer kunnen op termijn slijtplekken ontstaan doordat er zanddeeltjes in de wielen gaan zitten. Dit gebeurt bij ieder type wiel en is onvermijdelijk!

Het is gewoon een kwestie van in de gaten houden en op tijd vervangen. Wij kunnen dit ook voor u regelen en bieden u een klantvriendelijk tarief.

 

Wachtruimte

Het kuipmodel is een ideale bezoekersstoel voor in de wachtruimte. Dit model is compact en neemt dus niet zoveel ruimte in beslag. Soms wordt dit model ook aan een bureau gebruikt voor bezoekers. Houd er wel rekening mee dat deze stoel niet onder een tafel past, waardoor je meer loopruimte nodig hebt.

Het voordeel is ook: de lage rug. Hierdoor is de stoel wat minder “aanwezig” in een ruimte omdat men er makkelijker overheen kijkt.